FLORIDA SUNSHINE PROPERTIES 001 407 467 6515
EXCLUSIEF SUN INVEST 0032 474 612210 - 0034 695 795 541

exclusiefsuninvest@icloud.com

Wij hebben een zeer mooi appartement voor u te koop. Spanje is waarschijnlijk één van de meest favoriete landen voor Nederlanders en Belgen om te wonen, zo niet het meest populaire land. Emigreren naar Spanje is dan ook erg populair. Maar hoe is het echt om te wonen in Spanje?

Door het aangename klimaat het hele jaar door, de cultuur en het eten maakt Spanje zeer interessant voor Nederlanders, Belgen en andere nationaliteiten voor vakantie, een tweede huis of om er voorgoed te gaan wonen in Spanje. Je zou je bijna afvragen wie wil er eigenlijk niet wonen in Spanje?

Dankzij het Schengenverdrag en de Europese Unie is het ook nog eens erg makkelijk om te gaan wonen in Spanje, er te gaan werken en zelfs om er een leuk bedrijfje te starten. Het bied zo veel mogelijkheden en het is niet zo omslachtig om je papieren te regelen.

Een ander voordeel is dat het ook niet zo ver weg is van Nederland. Als je een beetje heimwee hebt kan je zonder al te veel kosten weer eventjes terugkeren naar Nederland, om het koude en natte klimaat te voelen en andere redenen om gauw weer terug te gaan naar Spanje en je heimwee te vergeten.

Het enige wat iemand kan tegenhouden om te gaan wonen in Spanje is dat men niet weg wil uit Nederland maar dan zal je dus ook niet over emigreren nadenken.

Dankzij de euro is Spanje niet duurder dan Nederland. Sommige dingen zijn goedkoper en andere zijn weer duurder. Het is dus afhankelijk van wat je gewent bent en je kan het natuurlijk zo duur maken als jezelf wilt maar als je dezelfde levensstijl aanhoud zal je waarschijnlijk iets goedkoper uitkomen dan in Nederland of België. Vele zeggen dat het iets goedkoper is om om te wonen in Spanje. Wat voor appartement is er te koop in Spanje? Laten we u direct ons aanbod tonen. Klik hier