FLORIDA SUNSHINE PROPERTIES 001 407 467 6515
EXCLUSIEF SUN INVEST 0032 474 612210 - 0034 695 795 541

exclusiefsuninvest@icloud.com

Beste Steden om te investeren in Woningen 

Artikel bij Erin Carlyle van Forbes Staff . ( Volledig artikel in Engels )

Met de woningprijzen stijgen maar de lonen stagneert, 2016 waarschijnlijk een jaar van verslechterende betaalbaarheid voor huizenkopers, met name laag-en midden-inkomens, volgens Zillow, een vastgoed-gegevens bijhoudend bedrijf. Dat is slecht nieuws voor veel mensen de hoop om een ​​huis te kopen voor de eerste keer. Maar voor beleggers die hun geld in huurwoningen te zetten, wijzen deze economische omstandigheden op aanhoudende sterkte in die markt.

Om uit te vinden waar de beleggers de beste waarde  voor hun woningen buck zou kunnen krijgen, en waar de aspirant-huiseigenaren hebben de beste vooruitzichten van het maken van een economisch verantwoorde aankoop, hebben we samen met lokale Market Monitor, een Noord-Carolina-gebaseerde data-bedrijf dat de huizenprijzen en tracks economische factoren in meer dan 300 huizenmarkten. Het resultaat is onze lijst van 2016’s Best Buy Cities-de top 20 woningmarkten om te investeren in dit jaar.

De heldere mee te nemen: er zijn goede waarden in Florida, die zeven steden die op onze lijst moest worden.

Om te komen tot deze steden, Lokale Markt Monitor onderzocht de 100 grootste Metropolitan Statistical Area en in de sectoren (geografische benamingen die worden gebruikt door het US Census Bureau een kernstad af te bakenen en de omliggende voorsteden), alle met een bevolking van ten minste 600.000, voor de kenmerken die zorgen voor goede investeringen. Elk van onze Best Buy Cities heeft een gezonde groei van de werkgelegenheid, een sterke groei van de bevolking, en verwachte thuis koersstijging. Het merendeel van de steden worden nog steeds beschouwd als ondergewaardeerd; huizenprijzen in zeven van de 100 steden zijn nu een beetje oververhitte – maar niet genoeg om ze te risicovol te maken.

Op de tweede plaats op onze lijst is Orlando, gevolgd door zes andere steden in de Sunshine State, met inbegrip van Fort Lauderdale (nr 8) en Cape Coral (nr 10). Onder hen, de gemiddelde huizenprijzen zijn het hoogst in West Palm Beach (nr 19), bij $ 285.000, en het laagst in Tampa (nr 14), bij $ 193.000, maar zijn het versnellen tegen een tarief van 9% tot 14% in alle Florida steden.

Waarom is Florida, of all places, domineert de lijst? “De Florida situatie verbaasde me”, geeft Winzer. Maar in het licht van de nationale economische herstel, opkomst van Florida maakt veel zin. Omdat het trekt gepensioneerden, tweede-huizenkopers en investeerders, de Sunshine State van de woningmarkt is onderhevig aan meer volatiliteit dan andere markten. Met would-be gepensioneerden en vakantiegangers weg te blijven tijdens de recessie, de huizenprijzen tuimelde dramatisch. “Sinds de nationale economie heeft gestabiliseerd en groeit weer, zijn de factoren die prompt mensen om te gaan naar Florida hersteld”, aldus Winzer. Als gepensioneerden en vakantiegangers terug te keren, moeten ze diensten, op zijn beurt het creëren van een gestage stroom van banen, wat leidt tot een constante aanvoer van huurders. Vorig jaar Florida bijna een kwart miljoen banen toegevoegd, Florida TaxWatch verslagen