FLORIDA SUNSHINE PROPERTIES 001 407 467 6515
EXCLUSIEF SUN INVEST 0032 474 612210 - 0034 695 795 541

exclusiefsuninvest@icloud.com

10 redenen om te investeren in Orlando Florida

10 redenen om te investeren in Orlando Florida 

Dit is een zeer uitgebreid overzicht waarom men een tweede verblijf of investering zou doen in Orlando Florida .

Niet alleen toerisme is een reden om een woning te hebben in Orlando,  Orlando is de meest bezochte stad ter wereld aangaande toerisme, maar er  zijn zeker andere troeven om in Orlando te investeren.

Met de uitgebreide economische basis die gebaseerd is op een verscheidenheid van verschillende grote industrieën is er een grote arbeid bevolking nodig , dat zijn uw huurders , daar zit uw rendement .

Leest hierbij het uitgebreide verslag : 

Read more

Spaanse woning Aankoop Kosten verduidelijkt voor U .

Spaanse woning Aankoop Kosten verduidelijkt voor U .

Er zijn in principe twee vergoedingen en drie belastingen te betalen bij de aankoop van een woning  in Spanje. Als vuist regel, het  totaal van de aankoop plus  ongeveer 12% (als  cash koper) en ongeveer 15% (voor het afsluiten van een Spaanse hypotheek) van de koopprijs

Read more

De Investment Brief: Orlando, Florida

De Investment Brief: Orlando, Florida

Door Ivan Radford – 16 maart 2017

Waar ga je heen om te investeren? We profileren ‘s werelds top eigendom hotspots, detaillering alles wat een belegger nodig heeft om te weten.

De essentiële dingen

Huis prijzen

Huizenprijzen in Orlando steeg 12% in 2016 (Realtors)

Komt terug

De huurprijzen in Orlando steeg 3,3% in 2016 (Zillow)

Vragen

Florida maakt 1 op 4 van alle Amerikaanse vragen over TheMoveChannel.com

Read more

SECOND HOME Februari 2017  ,

We mochten  veel van onze trouwe klanten begroeten , dat is altijd zeer aangenaam .

Verschillende wensen van het zeer interessante aanbod op het ogenblik in Villa Sorrento gebruik maken om een nieuwe woning aan te kopen . Met de voorgestelde financiering is dit natuurlijk een goede gelegenheid om met een kleine investering toch een zeer hoog rendement behalen .

Florida is nog steeds een zeer gevraagde bestemming zowel voor vakantie en zeker om woningen aan te kopen als belegging. Met netto rendementen met gemiddeld van 6 % per jaar is dat natuurlijk niet te verwonderen .

We zullen weer aanwezig zijn in Mei te Antwerpen , we nodigen u graag uit. U kan een gratis inkom kaart bekomen door op het loge van “Second Home” te klikken op de website .

Bezoek het voorstel ” Villa Sorrento “

 

Read more

Uw Eigen villa bouwen in Spanje

Uw Eigen villa bouwen in Spanje 

We hebben alles in huis wat u nodig heeft om succes vol uw woning te laten bouwen in Spanje , Meer dan 30 Jaar ervaring in Spaanse gebouwen. wie werken voornamelijk aan de Coste Blanca met zeer bekwame Architecten  en erkende aannemers .

We beschikken aan een ruim aanbod zeer mooi gelegen grondstukken al dan niet met een geweldig zee zicht . Denia , Javea , Moreira, Altea  en Calpe .

Read more

Beste Steden om te investeren in Woningen 

Artikel bij Erin Carlyle van Forbes Staff . ( Volledig artikel in Engels )

Met de woningprijzen stijgen maar de lonen stagneert, 2016 waarschijnlijk een jaar van verslechterende betaalbaarheid voor huizenkopers, met name laag-en midden-inkomens, volgens Zillow, een vastgoed-gegevens bijhoudend bedrijf. Dat is slecht nieuws voor veel mensen de hoop om een ​​huis te kopen voor de eerste keer. Maar voor beleggers die hun geld in huurwoningen te zetten, wijzen deze economische omstandigheden op aanhoudende sterkte in die markt.

Read more

Super Deal La Manga Golf Resort

Super Deal La Manga Golf Resort

Koop NU in LA MANGA GOLF RESORT een Las Lomas appartement vóór ;

1 januari 2017, en je krijgt 4% rendement op uw eigendom, gegarandeerd voor de komende 4 jaar.
Prijzen vanaf € 87 000
Tot 70% financiering beschikbaar

In het zeer gegeerde Resort van LA MANGA  zijn de  appartementen en studio’s van Las Lomas bij  de meest gegeerde eigendommen. Deze studio’s en 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen zijn onlangs gerenoveerd en gelegen op loopafstand van onze wereld-klasse spa. Financieringsvoorwaarden zijn uitstekend, dus aarzel niet om dit voorstel nader te bekijken op de website , dit is een super deal met het gewaarborgde rendement
http://www.sun-golf-estates.com/property/appartementen-la…-la-manga-resort/

Read more

Een woning kopen in Orlando, Florida een goed idee?

Een woning kopen in Orlando, Florida – een goed idee?

De meest gestelde vraag op het ogenblik “is het interessant is om een woning in Orlando te kopen” of in ander Real Estate in Florida te beleggen. Geen simpel antwoord !!! Alles hangt af van persoon tot persoon, wat is uw doel stelling? Vakantie villa of zuiver investering. Het juiste antwoord op de vraag” “is het interessant om een woning in Orlando te kopen” hangt echter af van verschillende factoren.

Read more

COSTA CALIDA , ontdek het beste dat Spanje kan bieden.

COSTA CALIDA , ontdek het beste dat Spanje kan bieden.
De kuststeek is amper beïnvloedt door toerisme, waardoor stranden, cultuur en natuur hun authentieke schoonheid behouden hebben. Geniet van 253 km maagdelijke kustlijn, spectaculaire bergen, prachtige boomgaarden, sensationele natuurparken en onontdekte onderwaterreservaten. Jarenlang hielden de Spanjaarden deze streek geheim voor de rest van Europa. U ontdekt en beleeft in Murcia puur Spanje…
Europa’s grootste binnenzee, de Mar Menor, is één van Europa’s mooiste natuurgebieden. Een kristalheldere zoutwater lagune met eilandjes, prachtige zandstranden en een unieke fauna en flora. Deze kleine zee bevat een therapeutische hoeveelheid zouten en mineralen, welke een positieve invloed uitoefenen op de gezondheid (gewrichten, stijfheid, reuma, eczeem, luchtwegen). De ondiepe zee (max. 7 meter diep) is aangenaam warm, en het zeewater bereikt in de zomer de Caribische temperatuur van 30 graden Celsius. Rondom de Mar Menor liggen diverse modderbaden waarvan de medicinale werking al in de oudheid gewaardeerd werd. Meerdere van de zandstranden rondom de Mar Menor zijn bekroond met de “blue flag” kwalificatie van de Europese Unie.

Read more

Florida Orlando Vakantie Paradijs

Florida Orlando  is de grootste familie  vakantie paradijs “pret”-stad van de wereld, met meer attractie-, thema- en waterparken vlak bij elkaar dan waar ook ter wereld. Uitgaansgelegenheden te over en dat geldt ook voor de mogelijk heden op winkelgebied. Er zijn veel musea in allerlei soorten en zelfs het natuurschoon is te vinden in deze stad in de zuidelijkste USA-staat, Florida. Dit maakt “Florida Orlando Vakantie Paradijs ” de nummer één vakantie bestemming in de wereld

Read more