FLORIDA SUNSHINE PROPERTIES 001 407 467 6515
EXCLUSIEF SUN INVEST 0032 474 612210 - 0034 695 795 541

exclusiefsuninvest@icloud.com

Cumbre del Sol “The Blue Infinity”

  • 120 Sq Ft
  • 3 Beds
  • 1 Garage
  • 2 Baths
  • Unfurnished
  • 3 Km
  • 4 Km

BEZOEK ONZE VERNIEUWDE WEBSITE, VOOR UPDATED INFORMATIE

WWW.EXCLUSIVESUNINVEST.COM

Een unieke kans om in een juist nieuw opgestarte project dat, vanwege zijn ligging, geniet van het spectaculaire uitzicht op zee, die Cumbre del Sol is internationaal bekend om. Echt een perfecte plek voor iedereen die wil genieten van het mediterrane klimaat en prachtige zonsopgangen, in een prive-residentieel complex naast de zee.


Cumbre del Sol “The Blue Infinity”

Veilig aankopen met waarborg bij een financieel zeer gezond bedrijf .
Nu aan lancering prijs voor dit uitzonderlijk mooi project “The Bleu Infinity”

Een unieke kans om in een juist nieuw opgestarte project dat, vanwege zijn ligging, geniet van het spectaculaire uitzicht op zee, die Cumbre del Sol is internationaal bekend om. Echt een perfecte plek voor iedereen die wil genieten van het mediterrane klimaat en prachtige zonsopgangen, in een prive-residentieel complex naast de zee.

The Blue Infinity appartementen onderscheiden zich door hun moderne en elegante design en hun grote oppervlakken: de kleinste heeft een bewoonbare oppervlakte van meer dan 100m² en 47m² terras, met uitzondering van gemeenschappelijke ruimtes. Met twee modellen van 3 slaapkamers en 2 badkamers appartementen en een model met 2 slaapkamers en 2 badkamers, dus je kunt degene die het beste past bij uw levensstijl te kiezen. Deze appartementen zijn perfect voor het hele jaar door wonen of om te genieten tijdens de vakantie, dankzij een zorgvuldige lay-out en hun luxueuze inrichting, met vloerverwarming, airconditioning, domotica, gevelbekleding met houten panelen of porselein, houten vloeren op terrassen, op maat ontworpen Krion badkamermeubels, …, met behulp van high-end merken zoals Inalco, Grohe, Krion, Mosso, Hakwood, Vescom, Duravit, onder andere.

Deze appartementen zou niet compleet zijn zonder de grote gemeenschappelijke ruimtes, die u in staat stellen om te genieten van de outdoor infinity pool rechthoekig met een groot terras in de zomer en het overdekte wellness-ruimte die is uitgerust met een verwarmd zwembad, jacuzzi en sauna in de rest van het jaar; alles wat je nodig hebt om te ontspannen.

Op dit moment in aanbouw, voor meer informatie over deze luxe appartementen, neem dan contact met ons op.

NU AAN LANCERING PRIJZEN

Blue Infinity is uitgerust om de behoeften van de meest veeleisende klanten te voldoen, met interieur ruimten ontworpen om het mediterrane klimaat te genieten.

Het gebouw heeft een exclusieve toegang voor de eigenaren, met een ruime hal, 2 liften, parkeerplaatsen, tuinen, een fitnessruimte, een wellness ruimte met een overdekt verwarmd zwembad, whirlpool, 2 sauna’s, outdoor infinity pool rechthoekig, en een groot terras om te genieten van de zon en ontspannen met uitzicht op de zee.

In aanvulling op alle diensten die beschikbaar zijn op Cumbre del Sol: winkelcentrum, supermarkt, kapper, apotheek, bars en restaurants, tennis en paddle-tennisbanen, wandelpaden, internationale school Laude Lady Elizabeth Junior School, manege, het strand en baaien met strandbars, .., en al het eten en recreatieve mogelijkheden in Benitachell, Javea (slechts 7 km afstand) en Teulada-Moraira (slechts 4 km) steden

Veiling aankopen met waarborg bij een financieel zeer gezond bedrijf . Nu aan lancering prijs voor dit uitzonderlijk mooi project “The Bleu Infinity”

Building homes on the North Costa Blanca since 1963.

Grupo VAPF is a property developer and builder specialising in the development of residential complexes and the construction of detached houses, luxury villas, terraced properties and apartments in the most exclusive locations on the North Costa Blanca.

A benchmark business group in the region, we can proudly state that, to date, we have built and sold over 8000 properties located in  internationally renowned towns such a Calpe, Jávea, Benissa, Altea, Teulada-Moraira and Poble Nou de Benitatxell. Our properties have been acquired by families from all over the world.

“We own the land we develop and we are backed by the knowledge, experience, a solid team and the absolute determination to build homes to the highest standards, so that the final result exceeds our customers’ expectations”

U heeft nu nog een ruime keuze om uw woning te kiezen in dit nieuw project aan lancering prijs met comfortabele betaling voorwaarden . Prijzen vanaf € 359 000

Een ontwikkeling die, vanwege zijn ligging, geniet van het spectaculaire uitzicht op zee, die Cumbre del Sol is internationaal bekend om. Echt een perfecte plek voor iedereen die wil genieten van het mediterrane klimaat en prachtige zonsopgangen, in een prive-residentieel complex naast de zee.

Op dit moment in aanbouw, om uit te vinden meer informatie over deze luxe appartementen, neem dan contact met ons op. Deze appartementen worden gebouwd met de hoogste zuinige energy  label

 

Golfbanen in de nabijheid van Cumbre del Sol

Neem contact op voor uw Bezoek 

 

Features