FLORIDA SUNSHINE PROPERTIES 001 407 467 6515
EXCLUSIEF SUN INVEST 0032 474 612210 - 0034 695 795 541

exclusiefsuninvest@icloud.com

Luxe appartementen Las Colinas Golf & Country Club

  • 120 M2 Sq Ft
  • 3 Beds
  • 1 Garage
  • 2 Baths
  • Unfurnished
  • 15 Min.
  • 0 Km

 Luxe appartementen van Las Colinas Golf & Country Club

Gelegen op een van het hoogste punt van Las Colinas Golf & Country Club vindt u deze prachtige Naranjo 3 slaapkamers en 2 badkamers luxe appartementen. De Naranjo complex is een voortzetting van de zeer populaire Acacia luxe appartementen.

Naranjo
Fase 1 bestaat uit 2 blokken te bouwen in extensie. Blok 1 is gebouwd op het onderste deel van het perceel, terwijl blok 2 is gebouwd op het hoogste. De architectuur is exclusief met een elegant design. Van de meeste van de luxe appartementen hebben uitzicht op groene gebieden van de natuurlijke mediterrane bos, evenals de zee en de bergen door de Mar Menor Zee. Alle appartementen zijn voorzien van volledig geïnstalleerde airconditioning, een Smart Home System om uw appartement te bedienen vanaf uw telefoon of iPad, een eigen ondergrondse parkeerplaats en berging.

Appartementen
Bij het betreden van de Luxe appartement vindt u een ruime open woonkamer, eethoek en keuken. De plaats krijgt veel natuurlijk licht door de grote ramen naar het terras. Het terras raam opent de hele kamer door zijn  schuifdeuren, die verdwijnt in de muur, wijl geopend. Slaapkamer heeft een en-suite badkamer. De twee badkamers zijn voorzien van vloerverwarming. Dit type appartement is erg populair door uit de verschillende fasen in Acacia onder andere te wijten aan de ruime terrassen. In Naranjo variates de terrassen 30-128 m2. De penthouse appartementen hebben naast hun 30 m2 terras ook prive solariums van 70 m2. De begane grond appartementen hebben ook kleine tuinen op 30 in aanvulling op hun 128 m2 terras.

Prijzen vanaf € 375 000

Las Colinas Golf & Country Club
Las Colinas Golf & Country Club ligt i een dal 330 hectare tussen de heuvels, in de buurt van de zee, met een kampioenschap golfbaan doorheen loopt. Een eco-vriendelijke ontwikkeling met een lage intensiteit behuizing, die past in de omgeving. De ideale plek om te ontsnappen en te genieten van 200.000 vierkante. Meter van het prachtige landschap en de mooie wandelingen door de inheemse flora en sinaasappel- en citroenbomen. Daarnaast vindt u de prive-Beach Club Las Colinas in frontlinie naar de La Glea strand in Campoamor, Orihuela Costa, met parkeerplaats, kleedkamer, restaurant en zwembad.

BEZOEK ONZE VERNIEUWDE WEBSITE, VOOR UPDATED INFORMATIE

WWW.EXCLUSIVESUNINVEST.COM