FLORIDA SUNSHINE PROPERTIES 001 407 467 6515
EXCLUSIEF SUN INVEST 0032 474 612210 - 0034 695 795 541

exclusiefsuninvest@icloud.com

“Sterk in snelle reacties en oplossingen”

FLORIDA


“Sterk in snelle reacties en oplossingen

Na een kennismaking met Noël kreeg Johan V een gedetailleerde voorstelling van investeren in de Verenigde Staten, en vooral dan in Florida. “Ik kreeg duidelijke antwoorden op mijn vragen. Na het advies om verschillende regio’s in Florida te bezoeken, kan ik zelf ook aanraden om een vergelijkingsronde te maken. Uiteindelijk gaf het goede rendement in Florida de doorslag om er te beleggen.” 

Duidelijk maandelijks rapport

De afhandeling van de aankoop verliep bijzonder vlot. Ook over de service kan de eigenaar Florida Sunshine Properties alleen maar lauweren. “Over het beheer en de verhuur ben ik honderd procent tevreden. Elke maand krijg ik een duidelijk rapport. Erg belangrijk, aangezien het om een eigendom ver weg van huis gaat. Ook bij noodzakelijke reparaties aan mijn eigendom volgen er een snelle reactie en oplossing.”

Zeker een aanrader voor interessante beleggingen in Orlando 

Johan V. B

 


 

“Een goede makelaar brengt vertrouwen”

Collega’s van Marc Bervoets raadden hem in zijn zoektocht naar een belegging aan kennis te maken met Florida Sunshine Properties kennen. Zo leerde hij de vastgoedmarkt in Florida kennen. “Een erg populaire staat voor vele Amerikanen. Niet alleen omwille van het goede klimaat en het zachte weer is, maar ook omwille van de aanwezigheid van golfterreinen. De inwoners van de Verenigde Staten zijn overigens anders ingesteld dan wij. Huren is er even vaak gezien dan over een eigen woning beschikken. Die redenen maken de vastgoedmarkt in Florida interessant.”

Groot netwerk
Intussen is Marc overtuigd om te werken met goede makelaars zoals  Noël, om je van een goede belegging in de Verenigde Staten te verzekeren. “Na een driedaagse bezichtiging van meerdere panden werd het bod op zijn verkozen pand meteen geaccepteerd. Drie weken later waren alle documenten volledig in orde gebracht en was de transactie geklaard.”

Het grote netwerk en vele contacten van Florida Sunshine Properties bracht hen ook op korte termijn een geschikte potentiële huurder. Kortom, een fijne samenwerking die toch wel een vertrouwensband creëert”, stelt Marc.

 


“Een aan te bevelen samenwerking”

Pierre Godfroid is klant van het eerste uur bij Florida Sunshine Properties. Hij kent intussen Orlando en de omgeving bijzonder goed. Intussen is hij er eigenaar van vier woningen. “De financiële - en vastgoedcrisis in de Verenigde Staten hebben me er toe gebracht in vastgoed in Orlando te investeren. Ik zie het als een zuivere, waardevolle belegging.”

Grondig voorbereid bezoek

Na een kennismaking op de Second Home beurs doorkruiste Pierre met een andere makelaar de regio Tampa. “Hetzelfde deed ik met Noël Moenssens in Florida. Hij bereidde mijn bezoek erg grondig voor. Dat is ook wel nodig, want op deze drukke dagen zie je vele panden.” 

“Ook over het beheer en de verhuur van de eigendommen ben ik uiterst tevreden. Geïnteresseerden met plannen om te investeren in Florida, dan kan ik de samenwerking met de twee heren Noël  Moenssens zeker aanbevelen.”


 

“Hun no-nonsense aanpak sprak meteen aan

Als zestigplusser maakte Valere Gijbels voor het eerst kennis met de USA. Na trips in New York, West Coast en Florida begon het idee te rijpen om er een eigendom te kopen. “Om inspiratie en kennis op te doen, bezocht ik Second Home expo. Ik geraakte er aan de praat met  Noël Moenssens. Hun no-nonsense aanpak sprak mij meteen aan. In 2016 bezocht ik met Noël enkele panden in Florida en besloot te gaan voor een belegging in een condo (appartement of flat) in Metro West.
“Eerst wilde ik de woning gebruiken voor verhuur en eigen gebruik, maar dat zou zijn impact hebben op het rendement. De woning brengt me nu maandelijks een mooi rendement.”

Efficiënt screenen van potentiële huurders
Na het bod ging het plots vlot. “Ik opende een bankrekening in Orlando, en de rest van de formaliteiten werd door mij in België afgehandeld. Na amper een maand na terugkomst was de zaak beklonken. Noël hanteert een blijkbaar efficiënt screeningsprogramma voor potentiële huurders. Nog een maand later was er namelijk al een huurder gevonden.”

Een vlekkeloze samenwerking, besluit Valere Gijbels. “Intussen heeft mijn broer ook interesse om er een woning te kopen. Waarom zou hij het niet doen?”


“Op zoek naar een tweede investering”

Toen Patrik V.B. in 2009 overwoog om te beleggen, las hij over de Amerikaanse financiële crisis en hoe de huizenmarkt er in een stuikte. “Samen met mijn vrouw ging ik eerst online op zoek naar woningen. Tijdens een bezichtiging reis van een hele week in Florida spraken we de laatste dag af met Noël. Het was ons al snel duidelijk dat hij even local is, net zoals de Amerikaanse makelaars”, licht Patrick toe. Het voordeel was dat beide wetgevingen hem niet vreemd waren. Onze voorkeur ging er dan ook naar uit om met Florida Sunshine Properties in zee te gaan.” 

Vertrouwensband

Patrik: “De inwoners van de V.S. kennen huurcontracten van één jaar, in vergelijking met onze negen jaar wel bijzonder kort. Gedurende de zeven jaar verhuur kunnen wij zeggen dat onze woning nog geen enkele periode niet verhuurd is geweest. Wanneer er een nieuwe huurder moet gezocht worden, dan is die snel gevonden.”

De grootste troef van een makelaar zoals Florida Sunshine Properties? “De goede connectie met België en het vertrouwen dat het kantoor ons biedt. Contracten allerhande van ettelijke Engelstalige pagina’s met moeilijke begrippen: we kunnen er op vertrouwen dat alles perfect in orde is.” 

“Door onze goede ervaringen met Florida en met onze makelaar zijn we nu op zoek naar een tweede woning. Een nieuwe trip maken zit er niet meteen in. Noël kent onze wensen en budget, en stuurt ons de interessante panden door.”


 

“ Toen mijn vrouw en ik wilde investeren in de USA  zochten we niet alleen een persoon die ons begeleide in de aankoop, maar vooral iemand die we kunnen vertrouwen  achteraf. Dit om een vlotte samenwerking op lange termijn te garanderen. Dankzij Noel is dit volledig uitgekomen.”

Greets Seb & Vanessa

Onze Droom werd werkelijkheid in Altea

SPANJE


Onze droom werd werkelijkheid in Altea 

Luc en Tinne

Tijden een bezoek aan Miami jaren geleden kwamen we in Contact met Noel Moenssens die daar ook op bezoek was bij een gemeenschappelijke vriend . Toeval wil dat Tin al geruime tijd samen met Willy Golf speelde op Ternesse golf in Antwerpen . Natuurlijk werd gesproken over eigendommen in Florida en in Spanje en zo kwam er een verzoek tot stand om een eigendom in Spanje te zoeken

Wij vroegen aan Willy om een eigendom naar onze wensen te zoeken en gaven uitgebreide gegevens van wat wij zochten in een eigendom in Spanje , geliefde streek , rond Altea of Denia  , golf , restaurants , winkels en aangaande steden enz. ruim eigendom liefst appartement of penthouse met een groot uitzicht en toch volledige privaat

Willy stelde zijn relaties in Spanje aan het werk en bezocht een reeks eigendommen in de streek  om zeker te zijn dat deze zouden voldoen aan onze voorliefden in voor bereiding voor een bezoek zodat het bezichtiging bezoek efficiënt en leerrijk kon verlopen .

Er werd een week uitgetrokken om alle gevonden eigendommen te bezoeken alsook de streek rondom het eigendom te leren kennen en aan te voelen . Van dan af ging alles heel vlot , willy had een fascinerend eigendom gevonden dat volledig aan onze wensen voldeed . wel moest het nog afgewerkt worden ,

Alle documenten werden opgemaakt en de vooruitgang kon beginnen , willy maakte met ons samen en alleen verschillende trips om de werken op te volgen zodat alles volgens planning verliep. Het was een geweldige tijd en onze verwachtingen waren hoog.

Uiteindelijk was het zover en kon de oplevering gebeuren, Willy is met ons samen naar het het penthouse gegaan om alles na te zien en een beschrijving te maken met de punten die meeste nagezien wordt bij de oplevering zodat dit vlot kon verlopen.

Wij spenderen nu mooie tijden in ons Penthouse en zijn Willy dankbaar voor de goede zorgen en opvolging die hij voor ons heeft gedaan .

Iedereen die een exclusieve verzorging wenst voor een aankoop in Spanje , zouden wij u zeker aanraden om met Willy contact op te nemen om een eerste klas begeleiding voor een aankoop in Spanje .Willy 

EVERYTHING IS GREAT!L  In Opbouw


Willy

SUPER GOOD!In Opbouw