FLORIDA SUNSHINE PROPERTIES 001 407 467 6515
EXCLUSIEF SUN INVEST 0032 474 612210 - 0034 695 795 541

exclusiefsuninvest@icloud.com

Uw Inspectie Bezoek

Met onze affiliatie met de hoog kwalitatieve bouwondernemingen  die gevestigd zijn in en rond Orlando Florida of in Spanje  rond de Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol zijn wij gespecialiseerd in nieuwe projecten, Golf Resort en hoog rendement eigendommen . Ter plaatse hebben wij partners die de omgeving door en door kennen om u te begeleiden naar de mooiste plaatsen , restaurants enz.

Door op de hoogte te zijn en blijven van de nieuwste projecten en in de begin face van een project u een eigendom te kunnen aanbieden heeft u altijd de beste prijs en keuze in het project.

Samen met onze partners helpen wij u graag om met u keuze en specificaties een eigendom voor u te vinden.

Wij inspecteren  de eigendommen die aan uw verzoeken voldoen op voorhand , VOOR dat u een inspectie reis onderneemt zodat uw tijd niet word ingenomen met het bezoeken van eigendommen die niet aan uw specificaties voldoen en u toch niet kunnen interesseren.

Stuur ons uw wensen en specificaties voor uw droom eigendom of investering , wij doen de rest .

Wij zien er naar vooruit u te ontmoeten

Bij aankomst in Spanje of Florida verwelkomen wij u op de luchthaven en wordt u naar uw hotel of woning gebracht. Nadat u rust en ontspant zullen wij u naar de eigendommen nemen die u selecteerde, alsook eventuele gelijkaardige.

Er is geen druk op geen enkel ogenblik om te kopen.

Wanneer u een vakantie villa, tweede woning of een woning als belegging van Florida Sunshine properties of Sun Golf Property koopt, zal u er  verzekerd van zijn dat u een besluit heeft genomen op basis van goede en volledige informatie. Wij zullen ervoor zorgen dat uw inspectie bezoek productief, voordelig en eveneens plezierig is.

Wij adviseren dat u minimum 3 tot 4 dagen voor uw inspectiereis toestaat. Indien u interesse heeft in een bepaalde vakantie woning zal in de mate van mogelijkheid gezorgd worden dat u in deze of een gelijkaardige woning kan verblijven tijden uw bezoek.

Wij en onze partners  zullen u de volgende diensten tijdens uw bezoek aanbieden:

1)   Vervoer van en naar de luchthaven .

2)   Geselecteerde eigendommen die persoonlijk voor uw inspectiereis naar uw wensen zijn voorbereid.

3)   Introduceert u aan advocaten en accountants indien nodig. (om met wettelijke , belasting , nalatenschap, enz kwesties te helpen)

4)   Het bijstaan met het openen van bankrekening.

5)   Volledige informatie die past bij de keuze van uw woning of belegging.

6)   Voorzien van eigendom akten en huur overeenkomsten.

Contacteer ons voor meer informatie; CONTACT

Zeer Belangrijk

Zeker zo belangrijk is dat uw vakantiewoning, of een woning als belegging beheerd en verzorgd word wanneer u NIET aanwezig bent . VOOR uw aankoop dient u zichzelf te verzekeren dat u ter plaatsen een betrouwbare persoon hebt die uw eigendom zal beheren, zorgen dat de huur ontvangen word en indien er iets gebeurd u de nodige ondersteuning  kan verzekeren om alles tot een goed einde te brengen.

Contacteer ons, wij begeleiden u volledig in Nederlands bij uw aankoop zowel in Florida als in Spanje.

40 jaar ervaring  in bouwen en verkavelingen, wij werken alleen met zeer betrouwbare en hoog kwalitatieve aannemers en promotors en verkoop organisatie .

 sunshine KLEIN
Wij zien er naar uit  om u te kunnen ontmoeten en u persoonlijk te begeleiden om uw vakantie woning of een hoog rendement belegging te vinden.
.